Kedves látogató! Az utóbbi pár hónapban a Web 4 blogok működését, frissülését, aktualitását figyelve láttuk, hogy az oldalon történő aktivitás egyre kisebb, így szomorúan bár, de úgy döntöttünk, hogy nem üzemeltetjük tovább. Részletek itt.

Air Live AirCam WL-350HD - láss a sötétben!

2010-08-03 08:45:00 - Ninjaboy

A legtöbb olcsó biztonsági kamera egyik hátránya, hogy a nagy fényerejű objektív ellenére sötétben használhatatlanok...

...legalábbis azok, amelyek nem rendelkeznek valamilyen éjszakai üzemmóddal, ami lehet világító- vagy infravörös LED-es. Utóbbi a drágább kategóriába tartozik, ezért az olcsóbb kameráknál az előbbit preferálják a gyártók – így történt a beltéri használatra szánt Air Live WL-350HD esetében is.

 

 

A fixfókuszos objektív körül hat darab fehéren világító LED kapott helyet, amelyek beállítástól függően világíthatnak folyamatosan, vagy a beépített fényérzékelőnek hála csak sötétben, illetve akár már a sötétedés kezdetekor (ennek érzékenysége a webes kezelőfelületen állítható). A Wl—350HD egy fúrógép és csavarhúzó segítségével bármilyen stabil felületre felszerelhető, az ehhez szükséges kiegészítők – beleértve az állványt is – a csomag részét képezik.

A felhasználói szokásokat figyelembe véve vezetékes és vezeték nélkül Wi-Fi-hálózaton egyaránt képes az útválasztóval kommunikálni, az uPnP révén pedig a hálózati beállításokkal sem kell bajlódni (feltéve, ha a router ezt támogatja és be van kapcsolva). A trendekhez híven e kamera képét is követhetjük távolról az interneten, vagy egy megfelelő mobiltelefon segítségével, illetve az MSN üzenőprogram szolgáltatáson keresztül. Jó hír, hogy a kamera képének rögzítéséhez nem kell feltétlenül egy PC-t üzemeltetni, ugyanis képes rögzíteni bármilyen hálózati tárolóra, de az SMB- és NFS-protokoll támogatásával a lehetőségek szinte korlátlanok. Természetesen a mozgásérzékelés, a riasztás küldése és az automatikus felvétel is megtalálható a kamera képességei között.


Névjegy

Forgalmazó: RCE Trade Kft.
Ár: 55000
Web: hopp.pcworld.hu/7157


Adatok
 -- ¼ hüvelykes CMOS-szenzor
-- 1,3 megapixel felbontás
-- f1.8, 4,2 mm optika
-- Maximum 1280×1024 képpont felbontás
-- 15 kép/mp@1280×1024, 30kép/mp@640×480
-- M-JPEG, MPEG-4, H.264, 3gpp tömörítés
-- 10/100 Mbit/mp vezetékes és 802.11b/g vezeték-nélküli csatlakozás
-- Kétirányú Full-Duplex hangátvitel


Értékelés:
Előny: Wi-Fi kapcsolat, éjszakai mód
Hátrány: Magas ár

Kommentek száma: 0Címkék: wi-fi, air live, kamera, biztonság, nigh mode

Webring:

Kommentek

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!